Ο λόγος για το 718 Uptown dine & wine, το ολοκαίνουριο εστιατόριο που από την πρώτη στιγμή που άνοιξε έκανε τους λάτρεις της κρεατοφαγίας να ανηφορίσουν στο Πανόραμα για να ζήσουν μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία.


Σε έναν σικ χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα, πανοραμική θέα στην πόλη και κοσμοπολίτικη αύρα Μητροπόλεων –άλλωστε και το όνομά του παραπέμπει στον τηλεφωνικό κωδικό της Νέας Υόρκης- θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε εκλεκτά κρέατα με ονομασία προέλευσης, ειδικές κοπές με σίτεμα αργής ωρίμανσης, ψημένα με δεξιοτεχνία σε φούρνο Josper που αναδεικνύει την πρώτη ύλη και την εξαιρετική τους ποιότητα!

Ταυτόχρονα μέσα στην open cuisine ετοιμάζονται «προκλητικά» νόστιμα πιάτα με μεσογειακές πινελιές και νότες ελληνικής παράδοσης με την υπογραφή του chef Δημήτρη Στάχταρη. Ξεχωριστό κεφάλαιο αποτελεί η καλοδιαβασμένη οινική λίστα με πάνω από 300 ετικέτες του παγκόσμιου αμπελώνα -αρκετά και by the glass- που «ξεκουράζονται» στην γυάλινη walk in κάβα, καθώς και το bar του με premium ετικέτες σε spirits!


Τιμές: Από €25
Ωράριο: Καθημερινά από τη 13:00
Διεύθυνση: Ν. Λεοντίδη 6, Πανόραμα, Τ. 2310 341718